Nieuws van Benzi

EVOLUTION: Automatische nokkenkoppeling met gepatenteerd geïntegreerd vrijloopwiel.

Benzi heeft een nieuwe gecombineerde overbelastings koppeling ontwikkeld en gepatenteerd als aanvulling op het hoogwaardige assortiment EVOLUTION cardanas producten.

De nieuwe nokkenas koppeling met geïntegreerde vrijloop maakt het mogelijk om te her starten van de aandrijflijn bij overbelasting van het overschreden koppel (te herstarten). Hiermee hebben we een volledig overlastbeveiliging van de aandrijflijn en componenten.

Koppeling van het merk Benzi

De SLT-technologie is nu ook beschikbaar in de ENERGY kruiskoppeling serie.

De SLT-technologie die al is ontwikkeld voor de EVOLUTION High Performance-serie is nu ook beschikbaar voor de ENERGY-serie.

De nieuwe SLT-technologie ontwikkeld door BENZI maakt langere smeringsintervallen mogelijk en zorgt voor lagere bedrijfstemperatuur van de lagers.

SLT is ideaal voor toepassingen waar een hoog vermogen en constante koppelbelastingen aanwezig zijn.

De nieuwe ENERGY SLT-cardangewrichten maken snellere en nauwkeurigere onderhoudswerkzaamheden mogelijk. De bodemsmering van de bussen is eenvoudig te bereiken zonder de bescherm kappen te verwijderen.

De NIEUWE fabriek van Benzi met automatische lakstraat is in werking!

De nieuwe fabriek is modern en volledig aangesloten op het ERP-systeem van de groep.

De nieuwe lakstraat zorgt voor een zeer hoge productiviteit en uitstekende verf kwaliteit van het product, mede door behulp van onder andere de nieuwste nanotechnologie.

De nieuwe lakstraat ter grootte van 500 m2 is geïnstalleerd in de nieuwe fabriek van Benzi in de nabijgelegen stad Cassano d’Adda.